Den plettede trend

Oprettet d.

Sko med leopard mønster

Leopard mønster er kvindes hemmelige våben, næsten som den knaldrøde læbestift, vil et hint af de klassiske pletter pifte næsten alt op, og det passer til stort set alt.

 

Leopard mønsteret har været en tilbagevendende trend siden 1920'erne, hvor det vel at mærke var ægte leopard skind. i 30'erne blev det trimmet ned til kanter og mindre detaljer, for så at blomstre i fuldt flor som heldækkende mønster på lange kjoler i midten af 40'erne men nu kun som mønster på tekstiler. Her begynder det nemlig som i dag at være helt uacceptabelt at gå med ægte leopard skind.

sko med leopard mønster

Klassisk loafer med bidsel spænde.

pavement har leopard sko

 

I 60'erne begynder vi at se leopard mønster på sko og tilbehør som hatte, tasker, handsker og tørklæder.

 

Leopard mønster har aldrig været "last season" og det er så populært i dag som aldrig før, det dukker dog op med fornyet styrke hvert andet til tredje år.

 

Sorte eller mørke toner

Her kan Leopard mønster på dine sko virkelig pifte hele dit outfit op.

Det naturlige og perfekte match til leopard mønster er sort, de fleste naturlige leopard mønstre har allerede et sort præg hvilket gør det til et naturligt match, samtidig med at den fremhæver de lyse toner i mønsteret.

 

leopard print støvle

Den korte støvle

 

billi bi leopard mønster støvle

 

Stærke ensfarvede flader

I stedet for at tilføje endnu et mønster til dit outfit, bør du holde fokus på leopard printet og lade størstedelen af dit outfit være i ensfarvet og gerne stærke farver.

Stærke farver som passer rigtig godt til leopard mønsteret er dyb rød, gerne bordeaux eller en dyb orange.

Leopard og denim

Jeans er altid et sikkert valg når du bærer sko med leopard mønster, om de er i denim blå, sort eller hvid, så kan det kun blive cool.

leopard print sneakers

Sneakers med leopard mønster i gråtoner

 

leopard print fra skechers

Hvide og lyse toner

Næst efter helt sort, er det nemmeste valg hvid og sandfarve, igen her er det farver som går igen i selve leopard mønster farverne. Dog bør man overveje et andet stykke tøj eller tilbehør med leopard print, for at looket ikke bliver for fersk.

Lysere olivengrøn, khaki, brune og jordfarver, kan få et virkelig pift når de sammensat med et par leopard print sko.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar