Sneakers til mænd, kvinder og børn til både hverdag og fest

'

Køb trendy sneakers og fritidssko til hele familien hos Rabøl Sko

Sneakers er en betegnelse for superkomfortable sko, der er gode at bevæge sig i, og der findes nærmest ikke et eneste skobrand med respekt for sig selv, der ikke har en kollektion af fede damesneakers eller herresneakers. Uanset om du leder efter en lækker sportssko, vandtætte vandresko, komfortable kondisko og børnesneakers til piger og drenge eller lækre modesneakers, så har vi det. Find blandt andet sneakers fra B&Co, Woden og Cult.

Woden

B&Co

Cult

 

Hvad er sneakers?

Sneakers-skoen har mere end 100 år på bagen og var oprindeligt en sportssko. Sneakers kaldes også for gummisko, da de oprindeligt havde en sål af gummi. Sneakers var beregnet til bevægelse og gummisålen sørgede for, at man stod fast på sportshallens underlag og gjorde skoen behagelig og komfortabel.

Senere tog skaterbevægelsen skoene til sig og sneakers gik fra at være praktiske sportssko til at blive en modesko indenfor streetwear. Moderne sneakers har stadig et mere sporty look end andre modesko, men i dag finder du sneakers i alverdens dessiner, farver og stilarter beregnet til både hverdag og fest. Sneakers er med andre ord ikke længere blot ensbetydende med kondisko, løbesko, gymnastiksko, tennissko eller håndboldsko.

Hvide sneakers fra Cult

Sneakers uden snøre

Hailey Sneakers fra Woden

Kan man få sneakers uden snørebånd?

Hos Rabøl Sko finder du sneakers med og uden snørebånd. Sneakers og sko, som ikke skal snøres, er nemmere og hurtigere at hoppe i, hvilket mange, unge som gamle, godt kan lide.

Nogle sneakers har velcrolukning, mens andre lukkes med en praktisk og justerbar elastiksnøre helt uden at skulle bindes.

Find Green Comfort sneakers med elastiksnøre

Køb Cult sneakers uden snøre

Kan man gå med sneakers til fest?

Fra at være rene fritidsko og sportssko, så er sneakers de seneste par år blevet en trend til fester, som bryllup og konfirmation. De er nemlig både smarte og behagelige at have på i længere tid og så giver de dit look et udtryk at street.

Et par hvide sneakers til konfirmationskjolen er supertrendy, men kan også give konfirmationstøjet et mere afslappet og cool look. Tag for eksempel et kig på vores mange hvide sneakers.

Det samme gælder sorte sneakers, som ser godt ud til et jakkesæt eller et par habitbukser.

Et par lækre modesneakers til kvinder fra mærker som for eksempel Skechers eller Cult, som du finder i mange farver og mønstre, kan give festkjolen et mere afslappet og moderigtigt udtryk og kan sagtens bruges til en tur i byen.

Find hvide sneakers til kvinder

Kan jeg få sneakers til outdoor-brug?

Er du typen, der holder af at være aktiv og ofte går lange ture og vandrer i det fri, så er det svært at undvære et par gode, robuste sneakers. Hos Rabøl Sko fører vi flere typer af sneakers, som er særligt beregnet til ophold i det fri og længere gå- og vandrerture.

Blandt vores damesneakers og herresneakers finder du derfor også et udvalg af vandtætte vandresko og trailsko, som giver høj komfort, støtte og stødabsorbering, hvadenten du skal ud og lufte hunden eller hike i den lokale skov.

Kan man blive for gammel til at gå med sneakers?

Nej aldrig. Sneakermoden kender ingen alder. Alle de kendte skobrands hos Rabøl Sko har deres egen serie af de komfortable sko.

Dine fødder ændrer sig gennem hele livet og du kan ikke undgå at slide på både sener og ledbånd i foden. Mange oplever også gener som hælsporer og hævede fødder. Her kan et par gode sneakers, som giver plads til foden, og giver en god svangstøtte være den ideelle løsning.

Læs mere i guiden 3 typer sko til ømme fødder

Det kan med alderen bliver sværere at tage sin sko på, men heldigvis laver mange brands smarte sneakers med elastik i siden og en fast hæl, som gør dem nemme at træde ned i også uden brug af skohorn.

Er det sundt at gå i sneakers?

Et par gode sneakers er et must for dig, der vil passe godt på dine fødder. De er bløde og komfortable at gå i og de fleste sneakers har god plads. Sørg for at købe dine sneakers i den helt rigtige størrelse med god plads til tæerne.  

Hos Rabøl Sko finder du blandt andet det skandinaviske brand Woden, som netop har specialiseret sig i sunde sneakers, som dine fødder kan ånde i. Skoene har en korksål, som er stødabsorberende, hvilket gør dem behagelige at have på også i længere tid.

Find dine nye damesneakers fra Woden