Ombytning

Vi bytter selvfølgelig din vare hvis du har fået en forkert størrelse eller du ønsker en anden model. Vi bytter gratis 1. gang.

Du skal selv betale porto på den vare som du returnerer

 

Vil du bytte til en dyrere model, skal du lave en ny ordre i shoppen, og sende den anden retur til os, hvorefter du får beløbet refunderet, som angivet under punktet "refundering"

 

Ønsker du derimod at bytte til en vare som er billigere, skal du på returformularen skrive varens varenummer og størrelse, så refunderer vi differencen.

Ombytning til en anden model eller størrelse afhænger selvfølgelig af om varen er på lager.


Det vil hjælpe hvis du udfylder den medsendte returformular.  

Hent formularen her.

 

Pakken sendes retur til:

Rabøl Sko
Adelgade 9
9500 Hobro

Refundering

Vil du gerne have din vare refunderet, har du 14 dages fuld returret, fra den dag du modtager varen.

Du skal:
 
Udfylde returformularen, som du modtog i pakken.
 

Vedlægge en kopi af kvitteringen.

Sende pakken til: 

Rabøl Sko
Adelgade 9
9500 Hobro

 

Der kan afhængig af hvilken betalingsfor du har benyttet gå fra 2-15 dage inden betalingen kan ses på din konto, dette bestemmes af din kortudsteder, og er ikke noget Rabøl kan ændre på.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.