Find et par gode hjemmesko

'

Der findes mange former for hjemmesko til både mænd, kvinder og børn og de laves af mange forskellige materialer. Men hvordan finder du det helt rigtige par?

Hvad skal du bruge dine hjemmesko til?

Ført og fremmest bør du overveje, hvad dine hjemmesko skal bruges til. Skal de kun bruges indendørs om vinteren eller leder du snarere efter et par lette sko, som kan bruges året rundt? Skal de være varme og vamsede eller må de også gerne være smarte?

Hvilke materiale skal dine hjemmesko være lavet af?

Har du brug for et par varme futter, så er hjemmesko lavet af uld en rigtig god idé. Uld isolerer og holder fødderne lune. Du kan også købe hjemmesko af skind. Skind holder godt og bliver kun pænere med alderen. Et par smarte slippers i skind tilpasser sig desuden dine fødder, jo mere de bliver brugt.

Hjemmesko til damer

Hos Rabøl Sko finder du et lækkert udvalg af  damehjemmesko. Her er hjemmesko i bløde filtede materialer, hjemmesko i skind og hjemmesko med ekstra bling, så det ikke bliver for kedeligt.

Find alle vores hjemmesko til damer her.

Hjemmesko til herrer

Mange herrerhjemmesko er lavet i uld eller skind. Men du finder også de klassiske Birkenstock-sandaler, som rigtig mange bruger som hjemmesko hele året.

Hjemmesko til børn

Hjemmesko til børn har ofte en ekstra lukning i form af en velcrorem, så de bliver siddende på fødderne.

Hemmesko til piger 

Hjemmesko til drenge

Hjemmesko der kan vaskes

Glerups hjemmesko i filt  er et eksempel på et par gode kvalitetshjemmesko, som kan vaskes i hånden i varmt sæbevand. Herefter skal de lufttørre (du kan med fordel fylde dem med sammenkrøllet papir for at holde formen).

Vi anbefaler ikke, at du vasker hjemmesko som er lavet i skind, men flere modeller i tekstil kan snildt puttes en tur i vaskemaskinen på et mildt uldprogram. Du bør dog ikke vaske ved for varme temperaturer, da det kan opløse bindemidler ved sålen.

Bæredygtige hjemmesko

Der findes flere hjemmeskomodeller, som er lavet af genbrugsmaterialer. Blandt andet har Zafary flere hjemmesko, som er lavet i genbrugt tekstil og gummi.

Bisgaard er et andet skobrand, der laver bæredygtige futter i filt til børn.

Ortopædiske hjemmesko

Ortopædiske hjemmesko er til dig, der har problemer med for eksempel hælspore, nedsunket forfod eller knyster. Et par hjemmesko i særlige strækbare materialer og med ekstra støtte kan afhjælpe dette. Blandt andet New Feet er kendt for sine ortopædiske hjemmesko.

 

Logo Rohde       Logo New Feet       Logo Bisgaard