Sådan shopper du sko online

'

Er du vant til at købe dine sko og støvler i en butik, hvor du kan prøve skoene på fødderne, inden du køber dem, og synes du det kan være svært at shoppe sko online?

Så læs med her og få vores bedste råd til, hvad du skal være opmærksom på, så du får de helt rigtige sko og en god og tryg købsoplevelse, når du handler online hos Rabøl Sko.

Køb sko i den rigtige størrelse

Der er ikke meget ved en ny sko, hvis den ikke passer dig i størrelsen. Det kan være svært at vurdere en skos størrelse, når man ikke står med den fysisk i hånden og kan prøve den på. Ikke mindst fordi skostørrelser kan variere på tværs af forskellige mærker og skomodeller. Du vil for eksempel opleve at udenlandske mærker som for eksempel Gabor benytter sig af den engelske skala for skostørrelser.

Derfor er det en god idé, at du måler dine fødder og bruger vores størrelsesguide til at finde den helt rette størrelse.

Se her hvordan du bruger Rabøl Skos størrelsesguide

Dine nye sko skal have den helt rigtige pasform

Det er ikke kun skoens størrelse, der er vigtig. Du skal også tage højde for pasformen. Læg for eksempel mærke til, at nogle sko er bredere end andre. Har du særlige behov og har brug en fast eller høj hælkappe eller ekstra bløde såler, bør du altid læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber et par nye sko. Husk, at det ikke altid er nok at kigge på billederne.

Du kan også gå målrettet efter skomærker, der er specialiserede i ortopædiske sko, som for eksempel Green Comfort eller New Feet.

Læs produktbeskrivelsen

Det er ikke altid lige til at se, hvad en sko er lavet af, hvis du kun kigger på billederne. Du bør derfor altid læse produktbeskrivelsen godt igennem. Her finder du blandt andet informationer om skoenes materialer. For eksempel kan materialet påvirke skoens holdbarhed og komfort. Læder kan for eksempel holde til en del, mens tekstiler eller syntetiske materialer er det bedste til sportssko og sneakers, fordi det er materialer, der lader fødderne ånde.

Du kan dog være sikker på, at vi altid sætter en ære i kun at købe kvalitetssko, som vi selv kan stå inde for.

Returner nemt skoene, hvis de ikke passer

Passer dine sko ikke, når du modtager dem, eller lever de ikke helt op til dine forventninger, så er det heldigvis nemt at returnere dem igen til os.

Se mere om, hvordan du returnerer dine sko til os

Lad dig inspirere af tidligere kunders anmeldelser

Andre kunders anmeldelser af deres købsoplvelse hos Rabøl Sko kan også være en god hjælp til dig, når du skal shoppe sko online. Her deler folk ud af ders oplevelser af vores kundeservice og produkter.

Du finder tidligere kunders anmeldelser lige her

Er du stadig i tvivl? Spørg personalet

Nok er Rabøl Sko en online shop, men vi har også en fysisk skobutik, som ligger i hjertet af Hobro, midt i gågaden. Vores dygtige salgsassistenter står altid klar til at besvare de spørgsmål du må have. De ved rigtig meget om sko, så tøv ikke med at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Skriv på butik@rabolsko.dk eller ring på tlf. 62265676