Privatlivspolitik og GDPR

'

Personoplysninger

Generelt

Når du benytter rabolsko.dk indsamler og behandler vi en række informationer. Rabøl Sko registrerer dine personoplysninger for at kunne levere den vare, du har bestilt og for at overholde kravene for elektroniske fakturaer.

De oplysninger, vi beder dig give os i forbindelse med en ordre, er:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail 
  • Telefonnummer

De oplysninger, vi beder dig give os i forbindelse med en tilmelding til vores nyhedsbrev er:

  • Navn
  • E-mail 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet. Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, for at registrere dine køb og betalinger, og for at kunne levere de services, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring

Oplysningerne i forbindelse med et køb opbevares i 3 år, og vi sletter dem automatisk, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på samt geografisk placering, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, på siden om Cookies. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: butik@rabolsko.dk

Vi gør opmærksom på, at henvendelse om indsigt jf. loven skal være besvaret inden 30 dage fra henvendelsen. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.