Rabøl Sko er din online skobutik for hele familien

'

Vi har et bredt udvalg af sko, tasker og andet lækkert tilbehør til damer, herrer og børn.

Læs hvad andre mener om os her:

 

Rabøl Sko eller Skoringen, er en familiebutik med et bredt udvalg sko og tasker til hele familien. Butikken er ejet af Jette Rabøl, som er 2. generation, og den ligger i gågaden i Hobro.

Her har vi siden 1954 lagt en stor ære i at finde de rigtige sko til vores kunder. Vi har gennem tiden udviddet vores varesortiment til også at omhandle tasker, punge, bælter og andet tilbehør. Vi lægger en ære i sælge sko, som også er til at holde ud, at have på.

I dag er det også muligt at handle i vores webshop på www.rabolsko.dk. Her bestræber vi os på, at udvise den samme gode service overfor vores online kunder.

Når du køber vores sko online kan du derfor stole trygt på, at du får den samme gode rådgivning, og at dine sko bliver pakket af det samme dygtige personale, som dem du møder til dagligt i butikken i Hobro.

Ærlig og faglig rådgivning er noget, som vi går højt op i, på samme måde som service, smil og godt humør er en del af vores hverdag. Vi lægger altid en ære i at opfylde dine behov.

Vi forhandler en lang række af de mest anerkendte mærker indenfor damesko, herresko og børnesko. Bl.a. BilliBi, Ecco, Lloyd, Tamaris, Gabor, Rieker, Birkenstock og mange flere -og der kommer hele tiden nye til.

Mode og sko hænger sammen, og vi tager flere gange om året på messe for, at være opdateret på, hvad der sker indenfor moden og se nye tendenser.

Sko er en livsstil for os, og vi ønsker altid at finde den optimale løsning for vores mange kunder.

Det er vores håb, at vi med vores webshop kan yde en ekstra god service og give dig mulighed for at handle hele døgnet uanset hvor du befinder dig.