Rabøl Sko er en familiebutik i Hobro

Vi har et bredt udvalg af sko, tasker og andet lækkert tilbehør.

Læs hvad andre mener her:

 

Rabøl Sko er familiebutik med et bredt udvalg sko og tasker til alle aldre og formål. Butikken er ejet af Jette Rabøl, som er 2. generation.

Butikken er beliggende i gågaden i Hobro

Siden 1954 har vi lagt en stor ære i, at finde de rigtige sko til vores kunder. Butikken har gennem tiden udviddet sit varesortiment til også at forhandle tasker, punge, bælter mm. Vi synes det er spændende at tilbyde spændende nyheder indenfor sko, som også er til at holde ud, at have på.

Vi er stolte over, at vi det nu også er muligt, at handle i vores webshop. Vi bestræber os på, at udvise den samme gode service overfor vores nye kunder.

Ærlig og faglig rådgivning  er nogle af de ting vi går højt op i, ligesom service, godt humør og smil er en del af vores hverdag. Vi lægger en ære i at opfylde vores kunders behov.

Vi forhandler en lang række af de mest anerkendte mærker indenfor damesko, herresko og børnesko. Bl.a. BilliBi, Ecco, Lloyd, Tamaris, Gabor, Rieker, Birkenstock og mange flere. Og der kommer hele tiden nye til.

Mode og sko hænger sammen, og vi tager flere gange om året på messer for, at være opdateret på, hvad der sker indenfor mode og se nye tendenser.

Sko er en livsstil for os, og vi ønsker altid at finde den optimale løsning for vores mange kunder. Vi håber, at vi med shoppen her kan yde en ekstra god service og give mulighed for at handle hele døgnet og hvor i landet du befinder dig.