Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere


GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,-

INDKØBSKURV
Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Sandaler

Guide i sandaler

Guide i sommerens sandaler

Her får du svar på hvilke modeller du kan vælge, om du skal have en lukket eller åben sandal

Sandaler til børn

BEGYNDERSANDALER
Når du køber sandaler til en baby, skal du sørge for at sandalen har en fast hælkappe, der kan give en god støtte til foden på de første usikre skridt. De fleste begyndersandaler går lidt højere op om ankelen end normale sandaler, for at give en optimal støtte. Det er også vigtigt at sandalen sidder tæt omkring ankelen, så foden ikke svupper op og ned.
Begyndersandaler må ikke købes alt for store, for så vil de hæmme dit barns gang. Vi anbefaler et voksetillæg på max 1 cm, når du køber begyndersandaler.


LUKKEDE SANDALER
Når du køber sandaler til et mindre barn (2-4 år), anbefaler vi stadigvæk at sandalen har en fast hælkappe, så den sidder til omkring hæl og ankel og støtter foden. Ligeledes er det en god idé at vælge en lukket sandal, så tæerne er beskyttet. Vores erfaring, er at drenge ofte fortsætter med lukkede sandaler, også når de er ældre end 4 år, mens pigerne begynder at få åbne sandaler fra 4-års alderen. Her er der ikke noget rigtig eller forkert, det er udelukkende et spørgsmål om temperament.
Vi anbefaler et voksetillæg på 1-1,5 cm, når du køber en lukket sandal.

ÅBNE SANDALER
Når dit barn bliver lidt større (fra 4-5 år), er der ikke lige så stort behov for beskyttelse af tæerne, og så er det helt naturligt at vælge en åben sandal. Det kan stadigvæk være fornuftigt at vælge en lukket hælkappe til børn fra 4-7 år, men herefter kan de sagtens have en åben hælkappe. Det vigtigste her er stadigvæk, at sandalen sidder godt til omkring ankelen, så foden ikke rutcher rundt i sandalen. Det kan være en god idé at vælge en åben sandal, der også kan justeres ved hælen.
Vi anbefaler et voksetillæg på ca. 1 cm, når du køber en åben sandal.

ilse jacobsen

De næsten helt almindelige Viking

Gummistøvler fra Viking findes i mange former og farver til voksne, men fælles for dem alle, er at de er helt utrolig bløde og samtidig slidstærke. Viking laver gummistøvler til flere formål, og mange af modellerne er lavet i en sejlerudgave, hvor sålen er ekstra skridsikker på de glatte overflader.

Sandaler til damer

Viking

De farverige støvler til børn fra norske Viking har ofte snøret forside og multistribet sål. Den er fremstillet i naturgummi med inderside i polyester. Støvlen fås i mange designs.

viking til børn

Bisgaard
Gummistøvler med god pasform, gode naturlige materialer og enkelt design.

bisgaard gummistøvle i grøn
Bisgaard laver gummistøvler i flere farver til både piger og drenge, som også findes i en thermo udgave.

thermo gummistøvler

Køb af gummistøvler til børn

Gummistøvler til børn ikke bare praktiske, men stort set et ”must have”, især til de mindre børn i institutioner. Det vigtigste er, at støvlen er holdbar og kan holde tæt så gummiet ikke lækker vand ind, alle med små børn er vist godt klar over hvor tiltrækkende en vandpytte er.

Gummistøvler til børn må ikke være for store, så barnet glider rundt nede i støvlen. Hælen skal sidde ret tæt, og der skal være plads til at tæerne kan brede sig lidt i snuden, og derved ikke bliver klemt.

Det er en god ide at købe en støvle hvor sålen kan tages ud og tørres separat, sålen kan også erstattes af en termosål som isolerer gummistøvlen nedefra, hvis dit barn har let til kolde fødder.

Der er mange, som begår den dumme fejl IKKE at tage højde for tykke strømper. Du kan helt sikkert regne med at børnene kommer til at bruge tykke strømper i gummistøvlerne, derfor er det en rigtig god ide at tage et par med når du skal prøve støvlerne i butikken.

Sandaler til herrer

ALLE vore gummistøvler er lavet af naturgummi. Naturgummi er resultatet af en forarbejdning af saften fra kautsjuktræet, bedre kendt som gummitræet. Naturgummi overgår syntetisk gummi på stort set alle punkter, naturgummi er en naturlig råvare, og gummien er slidstærk. Men naturgummi er også dyrt, da hvert gummitræ kun kan levere en begrænset mængde pr dag.Pleje

Mange glemmer at pleje og behandle deres gummistøvler, og det betyder at gummistøvlerne kan blive misfarvet eller revne. Revner i gummistøvler er ikke særlig smart, især hvis de bliver dybe og støvlerne utætte. Når du har investeret i et par lækre moderne gummistøvler, vil det være dumt ikke at passe godt på dem.

Naturgummi indeholder æteriske olier, som med tiden fordamper meget langsomt. Det er derfor, at det er vigtigt at pleje og vedligeholde gummistøvlerne, da det forlænger levetiden, og øger smidigheden og fleksibiliteten.

Plejemiddel til gummistøvler fra Woly fås i en udgave med indbygget svamp og en udgave som spray som tørres efter med en klud.

pleje af gummistøvler

BEMÆRK!

Gummistøvler kan bedst lide mørke, og bør ikke opbevares i direkte sollys, og så kan de bedst lide et køligt rum.

Imprægneringsspray til almindelige sko i læder og nubuck, er ikke godt for dine gummistøvler, brug derfor kun spray som er beregnet til gummistøvler.

Det er en god ide at vaske støvlerne efter brug, og helt bestemt inden du påfører plejemiddel. Brug dog

KONTAKT
RABØL SKO - Adelgade 9 - 9500 Hobro - Telefon 98520328 - E-mail butik@rabolsko.dk - CVR 16149845
VI TILBYDER
Gratis fragt ved køb over kr. 500
Ingen ekspeditionsgebyr
14 dages fuld returret
Hurtig levering
VORES BUTIK
Klik her for vores mobilside