Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere


GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,-

INDKØBSKURV
Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Ecco

Ecco sko er vel nok et af danmarks mest kendte mærker. Ecco sko betyder høj kvalitet og god pasform i de absolut bedste materialer. Ecco sko har været produceret siden 1963 og er et af favoritmærkerne til hverdagsbrug. Ecco sko
Her er et tip fra Ecco til hvordan du renser dine ruskindsko

Green comfort energy sole

Godt til børn

Ulig mange andre skomærker, fokuserer Ecco på foden og ikke på skoen selv. Ecco ser på stødabsorbation og bevægelse. Ecco sko tilpasser sig foden og ikke omvendt.

Især Ecco til børn, hvor fødderne er meget følsomme overfor belastning og motorik, har Ecco gjort brug at det blødeste læder og meget fleksible såler. Børn i Ecco sko har mulighed for fri og naturlig bevægelse, så de kan gå på opdagelse og være aktive uden fødderne tager skade.

Ecco børne sko er lette og lavet af materialer som reducerer vægten, men samtidig beholder Ecco sko hårdføre men fleksible ydersåler. Både hæl og tå er forstærket. Børnesko fra Ecco benytter Dynamic Energy Concept som gør skoene stødabsorberende og læderet er garvet med Ecco Comfort Fibre System, og så er de vandtætte med GORE-TEX membraner, der lader fødderne at ånde og tørre på samme tid.

Ecco sandaler

Ecco til damer og herrer oser af kvalitetsmaterialer og i et attraktivt og behageligt, skandinavisk design med kompromisløs komfort.

Her kan du se et udvalg af Rabøls Ecco udvalg

ecco herresko

ecco vinterstøvle til børn

KONTAKT
RABØL SKO - Adelgade 9 - 9500 Hobro - Telefon 98520328 - E-mail butik@rabolsko.dk - CVR 16149845
VI TILBYDER
Gratis fragt ved køb over kr. 500
Ingen ekspeditionsgebyr
14 dages fuld returret
Hurtig levering
VORES BUTIK
Klik her for vores mobilside